Kaviczky

Kaviczky Prémium-természetesen a szépségért

Üdvözöljük Önt a szépség KAVICZKY által alkotott természetes világában!
A Kaviczky natúrkozmetikumai a szépségápolás új dimenzióját tárják Ön elé a bőr természetes szépségének, fiatalságának, vitalitásának megőrzése érdekében.
A hévízi iszapot tartalmazó, mesterséges színezék és tartósítószer mentes magyar kozmetikumaink egymásra épülnek, egymás hatását erősítik.
A természetesen szép és tökéletesen ápolt külső komfortérzetével kényezteti Önt a nap 24 órájában.

Iszap

A Hévizi gyógytó iszapja olyan csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik,melynek bőrre gyakorolt jótékony hatását a Kaviczky természetes bőrápolás során maximálisan felhasznál és a természet legtisztább formájában egyedülálló hatékonysággal alkalmazza. A huminsavak egyediségét hivatott képviselni azon tulajdonsága, hogy a bőrbe migrálva képes a sejtmembrán potenciált növelni ,a nehézfémeket megkötni, általános gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatását kifejtve a bőr megjelenését nagymértékben javítani.

A helyspecifikus tőzegiszap -mely kizárólag a Hévizi gyógytóban lelhető fel- egységes szerkezetű kevert típusú aktív biomassza. Összetételében a humifikálódás során keletkezett olyan válogatott hatóanyag koktélt tartalmaz,melynek létrejöttében növények,ásványok,természetes antibiotikumok és antioxidánsok valamint vitaminok egyaránt megtalálhatóak. A bőr hőmérsékletét minimális mértékben megemeli ,hőmegtartó képessége kiváló. Allergiát sohasem okoz, hanem ellenkezőleg, anti-allergén anyagnak tekinthető. A természettudomány egyik legizgalmasabb területe,mely a szépségápolás fejlődésében is új fejezetet nyit. Ezt korán felismerve a Kaviczky szépségápolási protokollban egy évtized óta sikeresen alkalmazza a peloidokat.

Gabona

Az öregedés lassítása bizonytalan folyamatnak tűnt egészen addig, míg a tudomány felfedezte és bizonyosságot szerzett a gabonakivonatok bőrre gyakorolt sejtregeneráló képességéről.

Kaviczky által alkalmazott egyedi összetételben és koncentrációban, a sejtmegújítás stimulálásra, a bőrirritáció megszüntetésre valamennyi életkorban ajánlott, hiszen a gabona kivonatok megelőző, helyreállító és fenntartó hatással egyaránt rendelkeznek. Használatuk nélkül a külső környezeti ártalmak agresszíven hatnak,a gabonakivonatokkal azonban az év 365 napján napi 24 órában védelem alatt áll bőrünk. Többszintű összetevő szinergikus kölcsönhatásban a sejtekkel kommunikálva stimuláják a bőr éltető funkcióit,helyreállítják a lipoid egyensúlyt. Az izoflavonok a coumestanok és a lignanok melyek a magyar GMO mentes, tiszta gabonakivonatokban elsősorban a zab,az árpa,a búza és lenmagban megtalálhatóak olyan tökéletes összhangot hoznak létre mely támogatja a bőr önvédelmi mechanizmusait.

Víz


A természetes gyógyforrások és a termálvizek bőrre gyakorolt hatása elbűvölő és egyedülálló. Unikális jellege abban rejlik, hogy a földkéreg hazánk területe alatt vékonyabb, ezáltal a víz felszínre vezető útja során számtalan ásványi anyagot és nyomelemet képes összegyűjteni és magába zárni.

Magyarország- a világon egyedülálló módon- gazdag gyógyvíz készlettel rendelkezik,mely évezredek óta az emberek gyógyulását és szépülését szolgálják, Budapest főváros pedig a Nemzetközi Fürdőváros megtisztelő címmel rendelkezik.

A Kaviczky bőrápolás során a víz minden kiváló tulajdonsága hasznosul azáltal, hogy a hatóanyagok és alapanyagok egyedi összetétele és kombinációja a víz jótékony hatását megsokszorozza.

Nem elég csupán kiváló beltartalmat produkálni! Fontos,hogy a hatóanyagok szinergikus kölcsönhatása révén egymás hatását erősítve a legjobb eredményt elérve a bőrt hidratálják, vitalizálják,táplálják és regenerálják.

Illóolajak

Az illóolajok varázsa abban rejlik,hogy az aromás növény aktív hatóanyagainak koncentrációja akár 100% szorosára növelhető ,hiszen a virágokban a gyümölcsökben és a gyökerekben felhalmozódott illóolajok olyan koncentrált természetes anyagok,melyek a növény fennmaradását segítik.

Ezt a segítséget használja Kaviczky bőrápolása során, ahol az illóolajok hordozó szerepet töltenek be. A hatóanyagokat magukba zárva tonizálnak, feszesítenek,puhítanak és gyógyítanak. Az illóolajok egyedülálló hatékonyságának titka ,hogy gyorsan és mélyen bejutnak a bőrbe. A vízmolekulákat megkötve a bennük oldott állapotban található aktív hatóanyagokat az úgynevezett vektor funkció teszi hatékonyabbá ,lehetővé téve a szépségápoló termékek egyenletes és mélyreható felszívódását,mely megsokszorozza a fitoterápia eredményességét.

A termékeknek az illóolaj esszenciák alig észrevehető kifinomult illatot biztosítanak,mely teljes összhangban áll szervezetünkkel és a limbikus rendszeren keresztül hatva kellemesen oldja a feszültséget és a stresszt.