Egy kicsit rólam...

Magosányi Krisztina vagyok. 1993-ban végeztem kozmetikusként Debrecenben. Fantasztikus oktatóm és mentorom volt, aki megtanított a szakma minden fortélyára. Nagyon erős alapokat kaptam tőle ami később megnyitotta nekem a kaput a világba.

23 évesen Németországban kezdtem a szakmai pályafutásomat. Kolléganőim rendszerint a világ különböző részeiböl jöttek így mindenkitől tanulhattam valami egyedi szakmai fogást amivel kiegészíthettem a tudásomat. 

2008-ban -miután pár évre visszatértem Magyarországra- a TAMA Cosmetics oktató kozmetikusa lettem. Nagyon érdekes volt ez az időszak is hiszen sok kozmetikus kolleganővel voltam kapcsolatban akik által szélesebb körben ismerhettem meg a vendégek igényeit.

Ezek után visszatértem a kozmetikához,     de egy kicsit irányt váltottam.  Ausztriában kezdtem el dolgozni egy 4 csillagos wellness hotelben,      majd egy 5 csillagos hotelben a        Mandarin Oriental***** -ban Münchenben,  Németországban. Fantasztikus tapasztalat volt, ahol a legnevesebb kozmetikumokkal dolgozhattam egy csodálatos atmoszférában. Szerencsém volt sok prominens személyiséghez, visszatérö vendégem volt pl. Naomi Campbell, Boris Becker, a Szaúd-Arábiai királyi család tagjai stb.

Ezek a tapasztalatok alakították ki a szakmai hozzáállásomat a kozmetikához és ezt szerettem volna tovább is adni.

Így hoztam létre az ADAbeauty kozmetikus képzőt Debrecenben, ahol az összes eddigi és újonnan szerzett tapasztalatom és tudásom igyekszem átadni a növendékeimnek. 

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy eddigi tanítványaim nagyon nagy számban váltak kiváló szakemberekké és viszik tovább a filozófiámat, miszerint  minden vendégnek szüksége és igénye van egy szép környezetben történő, jó minöségű és jótékony hatású kozmetikumokkal végzett szépítő kezelésre, a kényelemre és az odafigyelésre. 

Remélem, hogy vendégeink szalonomban nagy szeretettel fogadják az új kozmetikusunkat Danyikó Mónikát- aki természetesen saját tanítványom volt- , és biztos vagyok abban, hogy precíz, pontos és igényes munkájával elnyeri minden kedves leendő és új vendégünk bizalmát!